1

Rang De Basanti filmi izle

Konu (alıntıdır): Genç bir İngiliz bayan(Sue) büyükbabasının 1920 yıllarında Hindistan‘ın özgürlüğü hakkında yazdığı günlüğü ile ilgili bir belgesel çekmek için Hindistan’a gider.
Hindistan’da kendisine yardım etmeyi kabul eden Hintli genç kız (Sonia) ile birlikte belgesel filmde oynayacak oyuncuyu üniversitede aramaya kalkışırlar. Kültüründen uzaklaşmış birçok aday kitlesinden sonra kötünün iyisi tadında bir grup oluşturulur. Grup, belgesel çekildikçe konuyu kavramaya, benimsemeye ve haliyle de bilinçlenmeye başlar…

Filmin adı Rang De Basanti(Onu Sarıya Boya). Sarı hint kültüründe fedakarlık anlamına gelmekteymiş. Bu yüzden filmin bir kısmı sarı renginde çekilmiş.
1. kısım 




2. kısım

3. kısım


3 idiots filmi izle

3 Aptal filmi çoluk çocuk genç yaşlı herkesin içtenlikle izleyip seveceği bir film olmuş. Filmin yapımcısı Aamir Khan diğer filmlerinde olduğu gibi bu filmde de oyunculuk hünerini göstermiş. Yapımcının diğer filmleri olan Ghajini , Teare Zaman par filmleride oldukça etkileyici. Hint sinemasının baş yapıtı olduğu bu filmleri keyifle izlemenizi dileriz.

Fetih filmi izle

Film 1451 yılında Fatih Sultan Mehmet'in fetih planlarının yapıldığı andan başlıyor. Filmde Molla Gürani’yi de yani Fatih’i yetiştiren üstadı ve Fatih Sultan Mehmet'in çocukken aldığı bu eğitim süreçleri de yer alıyor. 3 boyutlu animasyonların da yer aldığı filmde, gerçek oyuncular da yer alacak.

 
Support : Ahmet Şahin Tarafından Hazırlanmıştır | İLetişim | Pcmerkez
Copyright © 2011. TR SİNEMALAR ONLİNE FİLM İZLE - All Rights Reserved
Temayı Hazırlayıp Editleyen Pcmerkez Published by İLetişim
Proudly powered by Temayı Kullanan Blog