1

İntikam Yolu / Drive Angry filmi izle

İntikam Yolu /  Drive AngryFilm Hakkında :Kızının öldürülmesi üzerine cehennemden kaçan Milton (Cage), hem torununun hayatını kurtarmak hem de öcünü almak için uğraşacaktır. Dünyadaki bu intikamı Jonah King isimli bir katilden almaya çalışırken; bir yandan da cehenneme geri dönmesi için şeytan tarafından görevlendirilen muhasebeciden kurtulmak zorundadır..

Limit Yok Filmi izle

Limit yok Film Hakkında :

Eddie (Bradley Cooper), Amerika’da New York’ta kıt kanaat geçinen fakir, başarısız bir yazardır. Gün gelir bulduğu çok gizli deneysel hapı kullanır ve o andan sonra tüm hayatı inanılmaz bir mucizevi şekilde değişir. Eddie’nin (Bradley Cooper) bulduğu bu kimyasal hap bütün beyin fonksiyonlarını tam kapasite kullanmasını sağlar. Bu avantajı ve yararlarını tamamen hayatına yansıtan Eddie, sahip olduğu bu büyük gücün  aynı derecedeki  sorumlulukları yerine getirebilecek mi ?
İlginç ve benzersiz konusu ile  Sinema dünyasının bilinen yüzlerinden Bradley Cooper’in üstün oyunculuğu sayesinde keyifle izlenebilen bir film olan Limit Yok Limitless yakın zamanda da gösterimde olan ve herkesin genel olarak beğendiği bir yapım.. Bu filmi divx kalitesi ile türkçe dublaj olarak hd izleme seçeneği ile sizlere sunuyoruz; yorumlarınızı bekliyoruz.

Bay Evet Filmi izle


Film Hakkında :
Filmde Jim Carrey, kendi kendine yardım programına yazılan Carl Allen adlı bir karakteri canlandırmaktadır. Konuda bahsedilen program tek ve basit bir konuya dayanmaktadır: Her şeye “evet” demek. İlk başta, evet gücünü açığa çıkarmak Carl’ın hayatını inanılmayacak derecede olumlu ve beklenmedik biçimlerde değiştirir, ama çok fazla geçmeden anlar ki hayatını sonsuz olasılıklara açmanın bazı olumsuzlukları da olabilmektedir.
Bay evet filmi’
Jim Carrey’in üstün performansıyla mükemmel bir komedi filmi izleyeceksiniz. Uzun süre hafızalarınızdan çıkmayacak bir film’e yorumlarınızı bekliyoruz.




Maymunlar cehennemi filmi izle


Maymunlar cehennemi filmi izle

Kardeşler Filmi izle


KARDEŞLER FİLM İZLE
 
Support : Ahmet Şahin Tarafından Hazırlanmıştır | İLetişim | Pcmerkez
Copyright © 2011. TR SİNEMALAR ONLİNE FİLM İZLE - All Rights Reserved
Temayı Hazırlayıp Editleyen Pcmerkez Published by İLetişim
Proudly powered by Temayı Kullanan Blog