1

Pak Panter İzle

Filmin Konusu: Rusya’nın önemli bakanlarından biri kaçırılmıştır ve Onu kurtarmak öyle kolay bir iş değildir ve hataya yer yoktur. Bu görev için yurdumuzun özenle yetiştiği iki yetenekli casus seçilir. Ülkede üst düzey burokraklar bu işin ehli birilerini verilmesi için istihbarat şefi Fahrettin beyle görüşür Ve onun belirlediği SPP ve PP7 kod adlı iki ajana bu görevi verir. Casuslar rusyaya giderken kendilerini azerbaycanda bulurlar.Ajanlar karşılarına  Rus mafyası, Mossad, CIA ve Gagarini alır. Sorun giderek büyümüştür.





Kaçış Planı izle

IMDB: 7.3
Yapım: 2010 ~ ABD
Tür: Dram ,  Gerilim ,  Romantik ,  Suç
Oyuncular: Russell Crowe ,  Liam Neeson ,  Elizabeth Banks ,  Olivia Wilde ,  Jonathan Tucker
Yönetmen: Paul Haggis
Senaryo: Paul Haggis ,  Guillaume Lemans ,  Fred Cavayé
Yapımcı: Paul Haggis ,  Michael Nozik ,  Marc Missonnier ,  Olivier Delbosc
Görüntü Yönetmeni: Stephane Fontaine
Görüntü Yönetmeni: Danny Elfman ,  Alberto Iglesias
Filmin Websitesi: http://www.thenextthreedaysmovie.com/
Süre: 1 saat 58 dk
Gösterim Tarihi: 25 Şubat 2011 (Türkiye)
Konusu: Laura ve John mutlu olan evli bir çifttir.Fakat bu mutluluk fazla sürmez genç bayan Laura bir cinayetin soruşturulmasında tutuklanır ne kadar masumum desede hapise girecektir.Eşi John onun masum olduğundan şüphe etmez ve ailesi için çaba göstermeye devam eder eşinin masum olduğunu kanıtlamak için ipuçları toplamaya başlar.Malesef son mahkemedede kurtulamayan Laura intihar etmeyi düşünür ve John için yapacak tek şey kalmıştır..







Eyvah Eyvah 2 İzle

Tür : Komedi
Gösterim Tarihi : 7 Ocak 2011
Yönetmen : Hakan Algül
Senaryo : Ata Demirer
Yapım : 2010, Türkiye , 111 dk.
Oyuncular:Ata Demirer (Hüseyin) , Demet Akbağ (Firuzan) , Özge Borak Şakrak (Müjgan) , Salih Kalyon (Dede) , Tanju Tuncel (Nine)

ilk filmde babasını arayan Hüseyin emeline ulaşmıştı serinin ikinci filminde yarım kalan işlerini halletmek için yine yollara düşecektir.Firuzan ablanın sevgidiğine vermesi için verdiği yüzüğü Hemşire müjgana verip kalbini kazanmak için uğraşacaktır.En yakın dostu olan firuzan ablası yıllarca ayrı yaşadığı babası ve terzi ramiz ile yollara düşecek ve yol boyunca hayatı boyunca başından geçenleri anlatacaktır.İlk filmdede olduğu gibi bol süprizli bir film bizleri bekliyor.
not: Film yayından kaldırılmıştır..


Düş Kapanı İzle | TR Dublaj

Konusu: Jonesy, Henry, Pete ve Beaver aralarında bir arkadaşlık anlaşması yapmışlardı. Çocukluklarında birlikte yaşadıkları bir olay sonrasında hepsi garip bir güce sahip olmuştu. Şimdiyse tehlikeli bir varlık bu arkadaşlığı ve gücü test ediyordu. İçlerinden bazıları buna dayanamayacaktı, bazılarıysa daha önceden kimsenin karşılaşmadığı bu tehlikeye karşı dünyayı kurtaracaktı.


Düş Kapanı İzle | TR Dublaj






Ölümcül Deney 3 TR Dublaj

Konusu:Çok tutulan video oyunu serisinden uyarlanan 100 milyon Dolarlık liste başı Resident Evil’in 3. ve son bölümü filmin kaldığı yerden devam ediyor. Artık Nevada çölünde saklanan Alice (Milla Jovovich) her insanoğlunu ölümsüz olmakla tehdit eden ölümcül bir virüsü yok etmek ve adaleti aramak için yeniden Carlos Olivera (Oded Fehr), L.J.’le (Mike Epps) birlikte yeni hayatta kalanlar Claire (Ali Larter), K-Mart (Spencer Locke) ve Hemşire Betty’iyle işbirliği yapar. Umbrella Corporation tarafından tutsak alındığından itibaren, Alice biojenik deneylere maruz kalmıştır ve genetik olarak insanüstü güçleri, duyuları becerileri değişikliğe uğramıştır. Hayatta kalmak isteyen biri olursa, bu becerilere ve daha fazlasına ihtiyacı olacaktır. Ölümcül deney 3 izle hd kalitesinde...






Kadavra TR Dublaj

Konusu: Harvard’dan tıp diplomalı Ted Gray, üç aylık adli tıp stajı için çok iyi bir patoloji uzmanı olan Jake Gallo ile tanışır. Her ikisi de kendilerinin en anlaşılmaz ölüm sebeplerini ortaya çıkarmada eşsiz olduklarına inanmaktadır. Jake, Ted’i hangisinin daha mükemmel bir cinayet işleyeceğine dair ölümcül bir oyuna davet eder. İki parlak doktor, kimin en iyi olduğunu göstermek için son bir yarışa girecektir.



GEYİK MUHABBETİ 2

Konusu:İki kişiyle ilişki yaşamak ve bunun sürekli böyle devam edeceğini düşünmek saçmalıktır. Hele ki bir arkadaşın kızla yaşadığın video görüntülerini yanlışlıkla diğer kız arkadaşına gönderirse olaylar çıkışı olmayan bir hale dönüşür.Tüm bunlardan kaçmak ve hayatının aşkı için yapabilecegi tek sey  uzun bir yola çıkmaktır.İyi Seyirler…



Başımıza Gelenler izle (Alt Yazılı)


 
Support : Ahmet Şahin Tarafından Hazırlanmıştır | İLetişim | Pcmerkez
Copyright © 2011. TR SİNEMALAR ONLİNE FİLM İZLE - All Rights Reserved
Temayı Hazırlayıp Editleyen Pcmerkez Published by İLetişim
Proudly powered by Temayı Kullanan Blog